Politehnica Iași are un nou preşedinte al Consiliului Director, în persoana lui Cornel Șfaițer!

O veste mult așteptată de iubitorii fotbalului din Iași: Politehnica Iași are un nou preşedinte al Consiliului Director, în persoana lui Cornel Șfaițer!

„Domnul Șfaițer nu va fi remunerat, ceea ce demonstrează că noul președinte (fost conducător de club la FC Botoşani şi Sepsi Sfântu Gheorghe) nu urmărește avantaje materiale, ci doar performanța, și că a ales Iașul din respect pentru orașul nostru și din multă pasiune pentru fotbal. Sunt convins că astfel de oameni pot genera emulația de care fotbalul ieșean are atâta nevoie!

Pentru că, în ultimii ani, au existat destule controverse legate de clubul nostru de fotbal, vreau să fac și o promisiune: Poli va deveni în următoarea perioadă cea mai transparentă echipă din țară în ceea ce privește cheltuirea banilor, totul urmând a fi verificat până la ultimul leuț. Tocmai de aceea îndemn oamenii de afaceri din Iași, suporterii adevărați și toți ieșenii pasionați de sport să pună umărul la efortul de reconstrucție a echipei de fotbal, pentru ca Politehnica să se întoarcă în prima ligă! Promit, de asemenea, că orice încercare de a denatura acest mesaj se va încheia prin sancțiuni drastice la adresa celor vinovați!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

SURSA.FACEBOK.PRIMARIAMUNICIPIULUIIASI

No Comments Yet.

Leave a comment