Curs valutar

Vremea în Iași


Horoscop

În contextul în care sute de milioane de parole au ajuns online și cei mai mulți dintre noi folosesc aceeași parolă pe zece site-uri, Google face eforturi suplimentare pentru a-ți proteja datele personale. Din acest motiv, a introdus o nouă funcție în Google Chrome prin care ești avertizat dacă parola pe care o folosești la un moment dat a scăpat pe internet.

Vei putea face asta fără să copiezi nimic, fără să salvezi nimic, ba chiar vei putea face drag & drop în Gmail ca să aduci alte mailuri în mesajul pe care vrei să-l trimiți. Vor apărea destinatarului drept fișiere atașate.Totodată, vei putea să selectezi mai multe mailuri și să le trimiți mai departe – ca și cum ai face forward – într-un mail nou direct din Gmail. Google susține că opțiunea va fi disponibilă gradual, așa că nu te impacienta dacă încă nu beneficiezi de ea.

În cazul în care ești utilizator de iPhone și vrei să-i impui niște limite copilului tău, acum ai această opțiune, prin intermediul noului iOS 13.3. Restricțiile pe care le-ai putut defini pe iPhone pentru copii tăi posesorii ai aceluiași tip de smartphone, până acum, nu au fost foarte stufoase. Odată cu iOS 13.3 însă, Apple a introdus o serie stufoasă de limitări. Acum poți defini cu precizie orele între care copilul tău poate să-și sune prieteni, să le dea un mesaj sau să-i apeleze prin intermediul Facetime. Dacă folosesc WhatsApp sau Messenger, nu prea ai ce să faci, dar oricum, Apple a făcut un pas în direcția corectă cu acest update.

Începând din această săptămână, Google Maps vine cu modul Incognito și pentru utilizatorii de iPhone. Practic, e vorba de funcția care ascunde căutările tale și nu stochează călătoriile pe care le faci. Funcționează în același mod în care funcționează și Google Chrome.Funcția e disponibilă pe Android încă din luna octombrie.Cum activezi modul Incognito de la Google Maps pe iPhone
Utilizatorii de iPhone vor putea activa modul Incognito pe Google Maps începând de luni. Practic, vei putea alege ce informații apar despre locurile pe care le-ai vizitat, vei putea ascunde istoricul navigării și vei putea decide ce rămâne salvat și stocat.