Despre noi

Infinit TV – infinit mai mult

Prin cele peste 20 de emisiuni săptămânale, pune în evidenţă tradiţiile, obiceiurile, cultura şi evenimentele din judeţele în care emite: Iasi, Botosani, Suceava, Neamt, Bacau şi Vaslui.
Infinit TV scoate la iveală tradiţiile şi obiceiurile moldovenesti, găsind acei oameni care pot vorbi despre importanţa traditiilor. Vom reînvia folclorul moldovenesc de odinioară, pentru ca şi tinerii din zilele noastre să îşi cunoască rădăcinile. Promovăm artiştii locali, prin realizarea şi difuzarea de videoclipuri de muzică populară.
Ceea ce ne dorim să realizăm prin intermediul Infinit TV este să promovăm lucrurile frumoase, pozitive, edicative si sa evitam lucrurile negative.

Infinit TV va fi prezent în fiecare comunitate pentru a arăta lumii întregi că satul românesc nu doarme, ci aici se petrec multe lucruri ce merită arătate.
Emisiunile pe care le realizăm se vor axa spre specializarea telespectatorilor pe domeniile de activitate importante din Moldova. Ne dorim să atragem telespectatorii înspre folclor și tradiţii, agricultură, cultură, înspre promovarea Moldovei, dar nu vom lăsa deoparte informaţiile despre economie, administraţie, sănătate şi sport.
Promovarea turismului în zona Moldovei este un alt ţel pe care ni l-am propus. Cultura, portul, legendele, dar şi monumentele şi frumuseţile Moldovei vor fi prezentate de Infinit TV.
Având încrederea telespectatorilor de partea noastră, vom reuşi să oferim infinit mai mult.
Infinit TV este o televiziune regională, având ca arie de acoperire judetele Iasi, Botosani, Suceava, Neamt, Bacau, Vaslui. Emitem pe retelele Upc, Rds, Telekom , Akta, Next Gen si toate retelele de cablu din mediu rural dar si online pe www.infinittv.ro , Youtube si pe pagina de Facebook Infinit Tv

E-mail: office@infinittv.ro