Persoanele fără adăpost de pe raza Municipiului Iași pot beneficia de spații de cazare și cazarmament

Având în vedere temperaturile scăzute din această perioadă,, municipalitatea ieșeană ia măsuri suplimentare pentru a veni în sprijinul persoanelor fără adăpost. Acestea au asigurate servicii sociale de intervenție în conformitate cu prevederile Legii nr. 292 / 2011 a asistenței sociale.
Astfel, persoanele fără adăpost de pe raza Municipiului Iași pot beneficia de spații de cazare și cazarmament în cadrul Centrului Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare „C. A. Rosetti” și al centrului de tranzit organizat la Baia Publică (un total de 160 de persoane), hrană zilnică prin Cantina Socială (pentru un număr de 80 de beneficiari), articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și acces la spații de igienizare și dezinfectare.

Acțiunile sunt întreprinse în parteneriat cu Poliția Locală Iași, Serviciul Voluntar de Ambulanță, Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Iași și Fundația „Un Coup de Main d’Emmaus”.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo valabilă de marți, 11 ianuarie, până joi, 13 ianuarie, interval în care vremea este geroasă, cu temperaturi care, la nivelul Municipiului Iași. Meteorologii au anunțat și intensificări ale vântului, care vor amplifica senzația de frig.

SURSA.FACEBOOK.PRIMARIAMUNICIPIULUI IASI

No Comments Yet.

Leave a comment