Patru posturi de şef de secţie scoase la concurs la IRO.

Institutul Regional de Oncologie Iaşi (IRO) scoate la concurs postul de şef-clinică pentru patru secţii. Este vorba despre secţiile de Oncologie medicală, Hematologie, Radioterapie şi Anestezie şi terapie intensivă.La concurs se pot înscrie medici primari şi specialişti, cu cel puţin cinci ani în specialitatea postului, specialitate pe care trebuie să o practice şi în mod curent şi care sunt confirmaţi prin ordin al ministrului Sănătăţii, dar şi biologi, biochimişti şi chimişti cu cel puţin cinci ani în specialitatea respectivă.

De asemenea, cei care doresc să depună dosarul nu trebuie să fi fost sancţionaţi în ultimii doi ani de către instituţie sau Colegiul Medicilor şi să nu fi împlinit vârsta de 67 de ani. În secţiile univesitare clinici, postul va fi ocupat de către un cadru didactic universitar medical.

Concursul va consta în trei probe: interviu, în cadrul căreia va fi prezentat proiectul de management, probă scrisă şi probă practică sau clinică. Dosarele se pot depune până pe 12 aprilie, iar mai multe informaţii despre conţinutul acestuia se găsesc pe site-ul IRO Iaşi.

SURSA ZIARULDEIASI.RO

No Comments Yet.

Leave a comment