Municipalitatea continuă strângerea de propuneri pentru constituirea bugetului Municipiului Iași pe anul 2022.

Consultarea publică este organizată pe trei paliere. Astfel, ca și anii trecuți, ieșenii vor putea să trimită propunerile cu ajutorul formularelor puse la dispoziție la Centrul de Informații pentru Cetățeni și la centrele de cartier. Totodată, vor avea la dispoziție un formular online: https://bit.ly/3eo3qcG.

În funcție de evoluția pandemiei, ar putea fi organizate și dezbateri în format clasic, care vor avea loc în centrele de cartier și la sediul Primăriei Municipiului Iași.

În ceea ce privește primul palier, au fost împărţite 5.000 de chestionare la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni şi la cele cinci centre de cartier. Această etapă a consultării publice se va încheia în jur de 20 ianuarie 2022. Propunerile vor fi analizate, centralizate şi incluse în proiectul bugetului Municipiului Iaşi.

Pe lângă completarea acestui chestionar, ieşenii pot trimite şi în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare pe adresa Primăria Municipiului Iaşi, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 11, Iaşi, cod 700064, sau pe e-mail, la adresa informatii@primaria-iasi.ro.

SURSA.FACEBOOK.PRIMARIAMUNICIPIULUIIASI

No Comments Yet.

Leave a comment