Facebook şi Instagram au căzut în mai multe țări. Și România este afectată

Platformele Facebook şi Instagram nu au funcţionat, miercuri, în diverse părţi ale lumii, cele mai recente update-uri înregistrându-se la ora României 18.30. Și țara noastră este afectată.ACTUALIZARE joi, 14 martie, ora 6:00. Problemele par să se fi rezolvat, parțial, dar Facebook nu a făcut încă vreun anunț oficial în acest sens și nici nu a precizat ce a cauzat această „pană” de funcționare de o amploare cu care nu s-a confruntat în ultimii 10 ani.

În anumite zone, precum SUA, Mexic, Peru şi în mare parte din Europa, au fost afişate mesaje de eroare utilizatorilor care au încercat să acceseze platformele, scrie The Mirror.

„Oops, ceva nu funcţionează corect. Căutăm să remediem cât de curând”.

Mulţi dintre utilizatorii social media au optat pentru Twitter.

„Platforma Facebook nu funcţionează din cauza unor operaţiuni de mentenanţă, dar ar trebui să puteţi reveni în câteva minute. Între timp, citiţi mai multe despre motivul pentru care vedeţi acest mesaj. Mulţumim pentru răbdare cât timp îmbunătăţim site-ul”, este mesajul care apare la încercarea de autentificare.Facebook are, lunar, peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. Instagram este parte a companiei lui Mark Zuckerberg, înfiinţată în 2004. Şi această platformă are mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume.

SURSA DIGI24.RO

No Comments Yet.

Leave a comment