Cum va fi vremea în Iași pentru perioada 30 august – 5 septembrie 2021

Prima săptămână din toamna calendaristică va aduce o vreme mai mult instabilă în județul Iași, ne informează STIREADEIASI.RO. Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au arătat că, în cursul săptămânii, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu zile în care pot apărea precipitații, dar și cu valori care nu vor depăși 25 de grade Celsius în termometre.

Astăzi, 30 august 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 25 de grade Celsius. Pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Mâine, 31 august 2021, vremea va fi ceva mai frumoasă. În ultima zi de vară calendaristică, vremea va fi în general plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 24 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține plăcută și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne scăzute în continuare.

Miercuri, 1 septembrie 2021, în prima zi de toamnă calendaristică, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 23 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate față de zilele precedente. Vremea va fi ceva mai închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații se vor menține însă destul de scăzute.

Joi, 2 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori ceva mai scăzute în termometre. Meteorologii ANM au indicat valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 19 grade Celsius. Pot apărea averse izolate, în timp ce vântul poate sufla în rafale, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle în rafale.

Vineri, 3 septembrie 2021, ieșenii vor avea în continuare parte de o vreme închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 19 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme senină, în timp ce vântul va sufla slab.

Sâmbătă, 4 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 23 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi minime. Vremea se va menține plăcută și spre seară, șansele de precipitații fiind destul de scăzute.

Duminică, 5 septembrie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.(www.stireadeiasi.ro)

SURSA.STIREADEIASI.RO

No Comments Yet.

Leave a comment