Momente incredibile la finalul meciului U Craiova – Astra 1-2. Nuno Rocha, distrus după ce a fost huiduit de fani

U Craiova a fost învinsă de Astra Giurgiu în etapa 26 din Liga 1 Betano, scor 1-2,ultima din sezonul regulat, iar un moment incredibil a avut loc la finalul meciului jucat pe stadionul “Ion Oblemenco”, iar Nuno Rocha a fost în prim plan.

Nuno Rocha a fost huiduit de fanii lui U Craiova încă de la începutul meciului disputat împotriva Astrei Giurgiu, iar o parte dintre suporterii prezenți pe stadionul “Ion Oblemenco” au avut o reacție dură la adresa atacantului în momentul în care Devis Mangia a decis să îl intoducă pe Stephan Drăghici în lotul lui Nuno Rocha.

În minutul 82 al partidei dintre U Craiova și Astra Giurgiu, scor 1-2, Nuno Rocha a fost scos de Devis Mangia. În timp ce atacantul se îndrepta către banca tehnică a oltenilor, fanii prezenți pe stadionul din Bănie l-au huiduit. La finalul partidei, Nuno Rocha a rămas minute bune pe bancă, după ce coechipierii săi au salutat galeria şi au plecat spre vestiar. Antrenorul italian a avut o reacție nervoasă la adresa suporterilor la conferința de presă susținută după ce echipa sa a fost învinsă de Astra Giurgiu.

SURSA FANATIK.RO

No Comments Yet.

Leave a comment