Indian Wells 2019. Bianca Andreescu, de neoprit. S-a calificat în optimi în mai puțin de o oră

Canadianca de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de numai 18 ani, s-a calificat în optimile turneului Indian Wells 2019. Ea a obținut o victorie categorică, duminică, în nici o oră, în fața jucătoarei elvețiene Stefanie Voegele, care a împlinit chiar duminică 29 de ani. A fost 6-1, 6-2 pentru Bianca Andreescu, locul 60 WTA, care ajunge în premieră în această fază a competiției californiene.Victoria Biancăi Andreescu i-a entuziasmat pe jurnaliștii de la WTA, care exclamă pe contul de Twitter: „Spectacolul Biancăi Andreescu a fost pur și simplu electrizant!”

Beneficiară a unui wild-card, Bianca Andreescu a reușit să o elimine de la Indian Wells 2019 pe experimentata Irina Begu, locul 70 WTA, în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory. Irina Begu a fost învinsă cu scorul de 6-7 (3), 6-3, 6-3, după două ore şi 23 de minute de joc.

În faza a doua a turneului de la Indian Wells, Bianca Andreescu a întâlnit-o pe slovaca Dominika Cibulkova (locul 35 WTA), în vârstă de 29 de ani, pe care a învins-o cu 6-2, 6-2.

În optimi, Bianca Andreescu va juca, marți seara, cu chinezoaica Qiang Wang, de 27 de ani, locul 18 WTA. Aceasta din urmă a avut duminică un meci istovitor cu Elise Mertens din Belgia (nr. 16 WTA), care a durat trei ore și s-a încheiat cu scorul de 7-6, 6-7, 6-3.

No Comments Yet.

Leave a comment