Tânărul fotbalist este la un pas să plece de la Viitorul, iar Hagi senior a anunțat că decizia finală se află în mâinile fiului său și va fi luată în zilele ce urmează.

„L-am întrebat dacă e pregătit și mi-a zis «Da, sunt pregătit pentru orice». Eu cred că se va adapta repede și echipa care o să îl ia va ști să îl scoată în evidență.

Mâine vom lua decizia finală. E exclus să rămână la Viitorul! Nu se va mai întâmpla ce a pățit la Fiorentina, pentru că este dorit insistent.

A trecut prin multe lupte, bătălii și asta te face să fii mai matur și mai puternic. Pe mine m-a surprins la Europene. În repriza a doua alerga mai mult. A terminat foarte bine meciurile, mult mai proaspăt”, a spus Gheorghe Hagi, la TV Digi Sport.

  • Doar două meciuri a jucat Ianis Hagi la Fiorentina, într-un sezon și jumătate petrecut în Serie A. Gheorghe Hagi și-a răscumpărat fiul, plătind două milioane de euro.

Întrebat dacă mama lui Ianis, Marilena, are un cuvânt de spus în ceea ce privește transferul în străinătate, Gheorghe Hagi a răspuns: „Ea e șefa, știe tot. Noi suntem cu munca. Îl susține pe Ianis”.

SURSA GSP.RO