Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open 2019 și va juca pentru trofeu cu Serena Williams.

Bianca Andreescu a avut un parcurs excepțional la US Open 2019 și a ajuns până în finală, toate acestea după ce în semifinale a învins-o pe Belinda Bencic, scor 7-6 (3), 7-5. Sportiva din Canada de origine română (locul 15 WTA) se va duela pentru trofeu cu Serena Williams. Americanca a eliminat-o pe Elina Svitolina, scor 3-6, 1-6.

Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open 2019

Primul set al meciului dintre Bianca Andreescu și Belinda Bencic a fost unul echilibrat, dar sportiva din Canada s-a impus cu 7-3, deși amândouă și-au câștigat serviciile. Elvețianca a început mai bine setul al doilea! Belinda Bencic a făcut rapid un break și a condus cu 4-1 și, apoi, cu 5-2. Bianca Andreescu și-a revenit rapid și a avut 5 game-uri consecutive câștigate și partida s-a încheiat după două ore și 12 minute.

În finala de la US Open 2019, Bianca Andreescu se va duela cu Serena Williams. În vârstă de 37 de ani, jucătoarea din America va juca pentru a 10-a oară în finala turneului de la Flushing Meadows, acolo unde s-a impus de 6 ori. Duelul dintre cele două sportive din finala US Open 2019 va avea loc sâmbătă seara.

SURSAFANATIK.RO

No Comments Yet.

Leave a comment