Despre noi

      INFINIT TV emite 24/24 ore, 7/7 zile un program diversificat, îmbinând muzica bună cu transmisiuni live, emisiuni informative, cultural-educative, dezbateri, emisiuni tematice, interviuri și reportaje. Este o televiziune ce activează în interes public și oferă o diversitate de emisiuni, susținute, editate, regizate și create de echipa Infinit Tv, asigurând astfel o informare corectă, echidistantă și de calitate.

   INFINIT TV are drept țintă populația activă, cu vârsta cuprinsă între 18 – 45 de ani, dar se adresează în acelasi timp, copiilor și persoanelor de vârsta a doua și a treia – atât din mediul urban cât și din cel rural.
Grila de programe complexă și diversificată se adresează tuturor categoriilor de telespectatori.
    INFINIT TV înseamnă echipă, respect, devotament, încredere, putând fi definit ca un post informativ și educativ. Zi de zi, încercăm să îmbogățim viața oamenilor prin și emisiuni informative / educative care corespund gusturilor și așteptărilor telespectatorilor.

 

INFINIT TV este o televiziune regională, având ca arie de acoperire județele Iasi, Botosani, Suceava, Neamt, Bacau, Vaslui. Emitem pe retelele Upc, Rds, Telekom, Next gen si toate retelele de cablu din mediu rural dar si online pe canalul de youtube Infint Tv, www.infinittv.ro si pe facebook Infinit Tv.