Prognoza meteo pe 2 săptămâni.

Schimbări bruște de temperatură de la o zi la alta, cu nopți din ce în ce mai reci – aceasta este estimarea meteorologilor pentru următoarele două săptămâni. Estimarea este realizată pe baza datelor Centrului European pentru prognoze pe medie durată de la Reading, Anglia.

Vremea în Moldova

În primele două zile va fi răcoroasă, cu o medie regională a temperaturilor maxime în jurul a 14 grade și a minimelor de aproximativ 4 grade. În perioada 21-23 octombrie, vremea se va încălzi, astfel încât valorile termice diurne vor tinde spre o medie de 21 de grade, urmând ca în weekendul 24-25 octombrie acestea să scadă ușor spre 18...20 de grade. În tot acest interval temperaturile nocturne vor fi în creștere treptată până la valori medii de 8...10 grade. Cea de-a doua săptămână va fi caracterizată de valori termice apropiate de cele normale, în medie cu maxime de 12...16 grade şi minime de 4...8 grade.

Local și temporar va ploua slab, în perioada 24-26 octombrie, dar ploi slabe mai pot apărea trecător și după data de 27 octombrie.

SURSA.DIGI24.RO

No Comments Yet.

Leave a comment